A CoilTech Törökország vezető prés adagoló gépsor gyártója. Több mint 20 éve használják világszerte a CoilTech egyengető, előtoló és prés kiszolgáló technológiáját. Gépeiket elsősorban présgépek és lemezvágó gépeknél alkalmazzák, valamint, ahol tekercselt lemez alapanyagot dolgoznak fel.

A CoilTech a világszerte, közel 60 országában jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott gépeivel, melynek többségét az európai országokba exportálja. Tapasztalatával és a legjobb minőségű német elektronikai anyagokat és kiegészítőket használják, így az iparág meghatározó szereplőjévé váltak.

Mára a COILTECH a világ több száz pontján értékesít és tart fenn szolgáltatási hálózatot. A vállalat a napról napra tovább bővülő eladókból, képviselőkből és globális üzleti partnerekből álló hálózata révén egyre közelebb kerül a vevőkhöz.Rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit igazol, hogy együtt dolgoznak a hidraulikus rendszereket és vezérlőrendszereket gyártó Bosch Rexroth-al és Siemens-el, valamint a megbízható és pontos előtolás érdekében SICK enkódert használnak gépeikben.
A CoilTech prés adagoló képviseletét és szervizét a Lemez Tech Kft. látja el.

A CoilTech termékportfóliója:

  • Lecsévélő
  • Egyengető
  • Adagoló
  • Kompakt adagoló sor
  • Transzfer sor

 

http://coiltech.com.tr