A Hürsan Pres Törökország vezető hidraulikus présgép gyártója. Lenyűgöző, testreszabott automatizált megoldásokkal váltak a hidraulikus présgép egyik vezető gyártójává és globális beszállítójává. A termelés a Hürsan Press gyárában összesen 23.000m2 -nyi üzemterületen folyik.

A Hürsan Pres a világszerte 5 kontinens 45 országába jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott gépeivel, melynek többségét az európai országokba exportálja. – A kiváló minőség 45 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, lenyűgözően fejlett K+F részleggel rendelkeznek, amely az Ipar 4.0-ra összpontosít. A Hürsan gépeivel megkapjuk azt a képességet, hogy személyre szabott hidraulikus présgépekkel szolgálhatjuk ki a különböző munkaterületeket.

A Hürsan Pres nagy hangsúlyt fektet a minőségre, amit igazol, hogy több mint 10 éve dolgoznak együtt a hidraulikus rendszereket és vezérlőrendszereket gyártó Bosch Rexroth-al és Siemens-el. Olyan partnerekkel, akik saját területükön mind minőségben, mind teljesítményben a legjobbak.
A Hürsan présgépek képviseletét és szervizét a Lemez Tech Kft. látja el.

https://en.hursanpres.com.tr/