ALÁFORDULÓ ASZTALÚ SZERSZÁMPRÓBÁLÓ PRÉSGÉPEK

 

 

 

 

A Hürsan Pres cég által gyártott első és egyetlen 180 fokos aláforduló présasztalú és mozgatható alsó asztalú présgép, ami hidraulikus présszerszám elhelyezést használ és a présgép speciális kialakításának köszönhetően szükségtelenné teszi, hogy veszélyes területre nyúljanak a présszerszám elhelyezésekor.

A Hürsan présgépet különleges tulajdonságai, mint például az asztal pontossága és merevsége, az alkalmazott megvezető szerkezet, a présasztal reteszelő rendszer, a CNC megmunkálásoknál megszokott potenciaméteres vezérlés különböztetik meg a többi présszerszámbehelyezést használó présgéptől.

A présgépek a megrendelői igényeknek megfelelően készülhetnek egyszeres, kétszeres vagy háromszoros működésű kivitelben, amelyek olyan speciális kialakítást kínálnak az autóipari gyártó ágazat részére, ahol egyszerre jelenik meg az időhatékonyság, a magas fokú biztonság, és a magas szintű érzékenység.

HIDRAULIKUS MÉLYHÚZÓ PRÉSGÉPEK

 

 

 

 

A mélyhúzó présgépek a földgázipari és konyhai berendezések gyártásában valamint az autóiparban is nélkülözhetetlenek.

Az ilyen típusú présgépek általános elnevezése “kétszeres működésű présgép”, mivel a nyomást fentről fejtik ki, a munkát pedig a párnahengerekkel alulról végzik.A folyamat során az alsó és felső présszerszám között elhelyezkedő különböző vastagságú és anyagú ( acél, rozsdamentes acél, ötvözött lemez) lemezek alakját nagy nyomással formálják.

A Hürsan vállalat az ODCP sorozatú gépeket 700*600 mm és 1600*3000 mm közötti asztal mérettel, 100 és 4000 tonna közötti préselő erővel tudja gyártani.

 

 

HIDRAULIKUS C-VÁZAS PRÉSGÉPEK

 

 

 

‘C’ vázas présgépeket elsősorban ott használják, ahol a munkadarab formálásához alacsony préselési erőre van szükség és a munkadarabnak könnyen kell kijönnie a süllyesztékből.

Az ilyen típusú gépekkel vágást, lyukasztást, formázást, zömítést és kis méretű darabok mélyhúzását lehet elvégezni.

A Hürsan Hydraulic Press and Workbench Ind.Set.CO vállalat az CTP sorozatú gépeket 300*400 mm és 800*600 mm közötti asztal mérettel, 30 és 250 tonna közötti préselő erővel tudja gyártani.

 

 

H-VÁZAS HIDRAULIKUS MŰHELYPRÉSEK

 

 

 

Ezek képezik az üzem műhelyeinek elsődleges gépi berendezését a legkülönfélébb egyengetési, préselési, zömítési, vagy hengerléses kihúzási feladatokhoz.

A Hürsan Hydraulic Press and Workbench Ind.Set.CO vállalat az AP sorozatú gépeket 30-600 tonna közötti préselő erővel tudja gyártani