RÓLUNK

COILTECH GYÁR, TÖRÖKORSZÁG

 

RÓLUNK

Tapasztalt csapatunkkal modern infrastruktúránkal valamint a közöttünk és ügyfeleink között erős kapcsolatok révén kezdtük meg működésünket LEMEZ TECH KFT-ként Magyarországon.

Lemezmegmunkáló technológiá és forgácsolástechnológia területén végzett napi szintű beruházásainknak köszönhetően vállalatunk megoldásokat fejlesztett ki ügyfeleink elvárásaihoz innovatív szerkezete által és azzal a céllal vezérelve hogy a neve ismerté váljon az egész Európában . A LEMEZ TECH-en belül gondoskodunk növekvő ügyfél körünk elégedettségéről szakértő kollgáink segítségével.

 

COILTECH  magyarországi viszonteladója  a LEMEZ TECH KFT.  

COILTECH  GYÁRTÓ INFORMÁCIÓ

A COILTECH ezen a területen 2000-ben kezdte a tevékenységét és ez idő alatt tapasztalatával és a nyújtott minőséggel az iparág meghatározó szereplőjévé vált. Idővel a vállalat növelte üzemterületét, az alkalmazottainak számát és fejlesztette a technológiát.

Mára a COILTECH a világ több száz pontján értékesít és tart fenn szolgáltatási hálózatot. A vállalat a napról napra tovább bővülő eladókból, képviselőkből és globális üzleti partnerekből álló hálózata révén egyre közelebb kerül a vevőkhöz.

COILTECH a termelést CE minőségi tanúsítás alatt végzi és teljesíti az európai szabványok gyártási minőségre vonatkozó követelményeit.