Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a lemezmegmunkálásra fókuszáló nemzetközi szakvásár, a Blechexpo. A kiállításon jelen lesznek a Lemez Tech Kft. által képviselt török gyártók: a hidraulikus présgépeket gyártó HÜRSAN PRES, illetve az automatizált prés kiszolgáló rendszereiről ismert CoilTech.

A Hürsan Pres világszerte 5 kontinens 45 országában jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott hidraulikus présgépeivel, melynek többségét az Európai országokba exportálja. 

A kiváló minőség 45 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, lenyügözően fejlett K+F részleggel rendelkeznek, amely az Ipar 4.0 megoldásokra összpontosít. 

Hürsan Pres a világvezető gyártók választása. 

Présgépeik a megrendelői igényeknek megfelelően készülnek, amelyek olyan speciális kialakítást kínálnak az autóipari gyártó ágazat részére, ahol egyszerre jelenik meg az időhatékonyság, a magas fokú biztonság, és a magas szintű precizitás.

mélyhúzó présgépek a földgázipari és konyhai berendezések gyártásában valamint az autóiparban is nélkülözhetetlenek.

A Lemez Tech számos referenciával rendelkezik Magyarországon, amelyekkel bizonyítani tudja, hogy a HÜRSAN hidraulikus présgépek a legkiválóbb autóipari beszállítók megbízható választása.

 
A HÜRSAN PRES az idei kiállításon az 8-as csarnok 8104-es standján lesz megtalálható.
hidraulikus présgépek, mélyhúzó prés, alsó ráncfogó, felső ráncfogó, alsó párna, felső párna

A CoilTech világszerte 60 országában jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott prés kiszolgáló rendszereivel.

Piacvezető vállalat az automatizált prés adagolók terén. Nagy tapasztalattal rendelkeznek és világszínvonalú gépeiket a legnagyobb autóipari beszállítók használják világszerte. 

A kiváló minőség 20 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, amely lehetővé tette, hogy a gépeiket rövid időn belül olyan présgépek automata adagolásához  használják, mint a SCHULER.

Gépeik a legmodernebb vezérléssel rendelkeznek, továbbá megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit igazol, hogy a gépeikben olyan alkatrészek találhatóak, mint a Bosch Rexroth, Siemens és Festo.

 
A CoilTech az idei kiállításon az 8-as csarnok 8110-es standján lesz megtalálható.

 

 

A HÜRSAN és CoilTech gépeinek Magyarországi képviseletét és szervizét a Lemez Tech Kft. biztosítja.

Prés adagoló az IPAR NAPJAI kiállításon
automata excenter prés, présgép, excenter

Kérdése van gépeinkről?

Lépjen velünk kapcsolatba az Önnek legszimpatikusabb formában!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérdése van? Küldje el adatait, és mi visszahívjuk!