Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a lemezmegmunkálásra fókuszáló nemzetközi szakvásár, a Blechexpo. A kiállításon jelen lesznek a Lemez Tech Kft. által képviselt török gyártók: a hidraulikus présgépeket gyártó HÜRSAN PRES, illetve az automatizált prés kiszolgáló rendszereiről ismert CoilTech.

A Hürsan Pres világszerte 5 kontinens 45 országában jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott hidraulikus présgépeivel, melynek többségét az Európai országokba exportálja. 

A kiváló minőség 45 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, lenyügözően fejlett K+F részleggel rendelkeznek, amely az Ipar 4.0 megoldásokra összpontosít. 

Hürsan Pres a világvezető gyártók választása. 

Présgépeik a megrendelői igényeknek megfelelően készülnek, amelyek olyan speciális kialakítást kínálnak az autóipari gyártó ágazat részére, ahol egyszerre jelenik meg az időhatékonyság, a magas fokú biztonság, és a magas szintű precizitás.

mélyhúzó présgépek a földgázipari és konyhai berendezések gyártásában valamint az autóiparban is nélkülözhetetlenek.

A Lemez Tech számos referenciával rendelkezik Magyarországon, amelyekkel bizonyítani tudja, hogy a HÜRSAN hidraulikus présgépek a legkiválóbb autóipari beszállítók megbízható választása.

 
A HÜRSAN PRES az idei kiállításon az 8-as csarnok 8104-es standján lesz megtalálható.
hidraulikus présgépek, mélyhúzó prés, alsó ráncfogó, felső ráncfogó, alsó párna, felső párna

A CoilTech világszerte 60 országában jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott prés kiszolgáló rendszereivel.

Piacvezető vállalat az automatizált prés adagolók terén. Nagy tapasztalattal rendelkeznek és világszínvonalú gépeiket a legnagyobb autóipari beszállítók használják világszerte. 

A kiváló minőség 20 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, amely lehetővé tette, hogy a gépeiket rövid időn belül olyan présgépek automata adagolásához  használják, mint a SCHULER.

Gépeik a legmodernebb vezérléssel rendelkeznek, továbbá megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak. Nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit igazol, hogy a gépeikben olyan alkatrészek találhatóak, mint a Bosch Rexroth, Siemens és Festo.

 
A CoilTech az idei kiállításon az 8-as csarnok 8110-es standján lesz megtalálható.

 

 

A HÜRSAN és CoilTech gépeinek Magyarországi képviseletét és szervizét a Lemez Tech Kft. biztosítja.

automata excenter prés, présgép, excenter

Kérdése van gépeinkről?

Lépjen velünk kapcsolatba az Önnek legszimpatikusabb formában!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérdése van? Küldje el adatait, és mi visszahívjuk!