A Lemez Tech Kft. sikeresen végzi tevékenységét a lemezmegmunkálás területén, köszönhetően a török gyártókkal való szoros kapcsolatának és kiváló minőségű gépeinek.


Az általunk képviselt gyártók között olyan elismert török gyártók szerepelnek, mint az excenter présgépek gyártására specializálódott Germak Makina, vagy éppen a hidraulikus prések kiemelkedő szereplője a Hürsan Pres. Ezen túl az automatizált présadagolás, prés kiszolgálók legnagyobb tapasztalatával rendelkező, iparágának meghatározó szereplője a CoilTech gépeit is forgalmazzuk. Termékportfóliónkban megtalálható élhajlító, lemezolló, lézervágó és lemez olajozó berendezés is.

Kevesen tudják, hogy számos globális autógyártó vállalat működik Törökországban, egészen pontosan 17, meghaladva így az európai átlagot. Mintegy 500 Tier 1-es beszállító van jelen, illetve a Tier 2-es és 3-as szintű beszállítók száma egyre csak nő. Ehhez hasonló járműiparhoz megfelelő infrastruktúrát kell biztosítani.
Gépeink CE tanúsítvánnyal, magyar nyelű papírokkal, szoftverrel és kijelzővel rendelkeznek.

Ami nagyon fontos, hogy az általunk forgalmazott gépek telepítését, beüzemelését, szervízelését és karbantartását is mi magunk végezzük, és ezt rendkívül gyorsan és hatékonyan tesszük, köszönhetően a gyártóval való igen erős kapcsolatunknak és általunk forgalmazott gépek alapos ismeretének.

Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfélszolgálatunkra és szervizünkre, továbbá részletes és teljeskörű betanítási szolgáltatást nyújtunk a telepített gépek kezeléséhez. Számunkra az ügyfél igényeinek felmérése, kiszolgálása és ügyfélkapcsolataink ápolása alapvető.

 

Termékkínálat

C-, H-vázas Excenter prések
                               

A Germak Makina Törökország egyik vezető excenter présgép gyártója. Több mint 20 éve magas hozzáadott értékkel, szakmai tudással és vevőközpontúsággal szolgálják ki a vevők specifikus igényeit. Az excenter prések termelése Isztanbulban, a Germak gyáregységében egy egyedülálló SHW UniForce 9 portál marógéppel történik.

A török gyártó kimondottan a nagy nyomóerejű H-vázas excenter présgépekre specializálódott. Azonban portfóliójukban megtalálhatóak a C-vázas áttétes hajtású és gyors excenter prések is.
Tevékenységüket azzal a céllal folytatják, hogy a világ minden részén jelen legyenek gépeikkel, amelyekkel a lemezek alakítása, kivágása és darabolása végezhető.

 

 

 

C-, H-vázas hidraulikus prések

                               

 

A Hürsan Pres Törökország vezető hidraulikus présgép gyártója. Lenyűgöző, testreszabott automatizált megoldásokkal váltak a hidraulikus présgép egyik vezető gyártójává és globális beszállítójává a lemezmegmunkálás területén. A termelés a Hürsan gyárában összesen 23.000m2 -nyi üzemterületen folyik.

A Hürsan Pres a világszerte 5 kontinens 45 országába jelen van CE-tanúsítvánnyal gyártott gépeivel, melynek többségét az európai országokba exportálja. – A kiváló minőség 45 év gyártói tapasztalat és folyamatos fejlesztések eredménye, lenyűgözően fejlett K+F részleggel rendelkeznek, amely az Ipar 4.0-ra összpontosít. A Hürspan gépeivel megkapjuk azt a képességet, hogy személyre szabott hidraulikus présgépekkel gyárthatjuk a különböző formázást és mélyhúzó technológiát igénylő alkatrészeket.

 

 

Lemez adagoló gépsor


A CoilTech Törökország vezető prés adagoló gépsor gyártója. Több mint 20 éve használják világszerte a CoilTech lemez egyengető, előtoló és prés kiszolgáló technológiáját. Gépeiket elsősorban présgépek és lemezvágó gépeknél alkalmazzák, valamint, ahol tekercselt lemez alapanyagot dolgoznak fel. Hidraulikus lecsévélőik akár 20 tonna teherbírásúak.

A CoilTech a világszerte, közel 60 országában van jelen. Tapasztalatával és a legjobb minőségű német elektronikai anyagokat és kiegészítőket használják, így az iparág meghatározó szereplőjévé váltak.

Rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, amit igazol, hogy együtt dolgoznak a hidraulikus rendszereket és vezérlőrendszereket gyártó Bosch Rexroth-al és Siemens-el, valamint a megbízható és pontos előtolás érdekében SICK enkódert használnak gépeikben.

 

 

Az Ipar Napjai kiállítás a présgép beszerzés tekintetében jelentős esemény egy vállalat számára. 2019-ben a Lemez Tech Kft. is rész vett a kiállításon, amely rendkívül sikeresen zárult számunkra.

Lemez Tech Kft. – Ipar Napjai 2019

A Lemez Tech csapata egyedi megoldások széles skáláját kínálja. Biztosíthatjuk Önt, hogy elégedett lesz gépeink minőségével, a gyors szállítási idővel, versenyképes árainkkal és szerviz szolgáltatásunkkal.