Az Ipar Napjai 2022 kiállításon Höffler Róbert, a Lemez Tech Kft. Kereskedelmi Vezetője várja Önöket, hogy bemutassa az általuk képviselt gyártókat. Többek között a CoilTech 1600mm-es prés kiszolágló egységét, továbbá egy H-vázas excenter és egy hidraulikus présgéppel is találkozhatnak a Lemez Tech standjára látogatók. 

Három kiemelt török gyártó közvetlen gyári képviseletét látják el Magyarországon, melyek a Hürsan Pres, a Germak Makina, és a CoilTech. 

Höffler Róbert kifejtette, hogy a cég sikerét többek között a kiváló ár-érték arány, illetve közvetlen gyári képviseletben látja, amely biztosítja a gépértékesítésen túl nyújtott kiváló szerviz és pótalkatrész ellátást.

május 10-13 ipar napjai szakkiállítás

A 2022. május 10-13. között, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban rendezett MACH-TECH/Ipar Napjai rendezvény-együttesen közel 400 kiállítója fogja bemutatni legújabb gépeit, eszközeit, technológiáit és szolgáltatásait. 


Nem lesz ez másképp a Lemez Tech Kft. standján sem (A pavilon, 303C), ahol többek között az alábbi gépek kerülnek bemutatásra:

- Hürsan Hidraulikus présgép

- CoilTech Kompakt Prés Kiszolgáló egység

Prés adagoló az IPAR NAPJAI kiállításon

- GERMAK Excenter Présgép

Látogasson el a Lemez Tech Kft.-hez az “A” pavilon 303C standján és nézze meg működés közben is ezeket a csúcstechnológiás gépeket!

Kérdése van?

Lépjen velünk kapcsolatba az Önnek legszimpatikusabb formában!

AJÁNLATKÉRÉS

Kérdése van? Küldje el adatait, és mi visszahívjuk!

További cikkek

MACH-TECH, 2022, HUNGEXPO, AUTOMOTIVE, IPAR

MACH-TECH 2022 – Préstechnológia a Lemez Tech standján

MACH-TECH BUDAPEST2022.05.10. és 2022.05.13.Ingyenes RegisztrációPrésgépek és prés kiszolgáló rendszerekExcenter és Hidraulikus présgépek, egyengetők, adagolók, lecsévélőkAjánlatainkLemezmegmunkáló technológiaÉlhajlító, lemezolló, csőhajlító, lemez olajozó, lézervágó gépekÉrdekel Previous Next Share on linkedin

Bővebben

Lemez Tech gépek a 2021-es Blechexpo-n

Idén 15. alkalommal kerül megrendezésre a lemezmegmunkálásra fókuszáló nemzetközi szakvásár, a Blechexpo. A kiállításon jelen lesznek a Lemez Tech Kft. által képviselt török gyártók: a hidraulikus présgépeket gyártó

Bővebben